Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zaterdag 9 februari is het zover! Dan brengt het jongerencongres opnieuw jongeren van over heel Vlaanderen en Brussel samen om hun stem te laten horen. 
En dit jaar was het aan de jongeren zelf om dat jongerencongres vorm te geven. In verschillende werkgroepen gingen ze samen aan de slag.

Wat maakt hen gelukkig of waar worden ze droevig van? En wat willen ze veranderen in de maatschappij? Een halfjaar lang werd er gewerkt rond de thema’s armoede, natuur en milieu, wonen en zag ook een werkgroep ‘praktisch’ het licht. Samen gaven ze dit jongerencongres concreet vorm.

Met jongeren van over heel Vlaanderen en Brussel gaan ze op 9 februari aan de slag rond deze thema’s en laten ze hun stem luider klinken. Ook lokale werkingen en groepen zullen hun acties die dag in de kijker zetten. Daarnaast is er ook ruimte voor muziek en andere leuke randanimatie.

Laat je stem luider klinken, wissel uit met andere jongeren en laat je inspireren. Kortom, verwacht je opnieuw aan een geslaagde editie waar de stem van jongeren centraal staat!

Inschrijven (voor 2 februari) en meer info: klik hier!