Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Kom naar het Gezinsfestival in het Leietheater van Deinze
op zondag 22 maart 2020

De Gezinsbond ijvert al 10 jaar voor een kindnorm in het beleid. Wij willen ook graag de kindnorm tot bij de gezinnen brengen. Daarom organiseren wij een groot gezinsfestival ‘Kinderen aan zet’ op
22 maart 2020 in het Leietheater in Deinze
. Gezinnen kunnen deelnemen aan een parcours van allerlei activiteiten (workshops, theater, muziek, bewegen, voorlezen…) binnen de thema’s van de kindnorm. Alle leeftijden zullen hun gading vinden!

Het Gezinsfestival ‘Kinderen aan zet’ start om 13.30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Vrijwilligers van de Gezinsbond (en hun gezin) die aan het voormiddaggedeelte deelnemen (start om 11 uur) moeten zich registreren via onderstaande knop ‘Registratie vrijwilligers’.

Nieuw Beleidsproject 2020

De Gezinsbond wil meewerken aan een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving voor kinderen. Om de vijf jaar bundelen we onze voorstellen in een Beleidsproject dat onze leidraad is voor lobbywerk. De focus van het nieuwe Beleidsproject 2020 zal ook liggen op de kindnorm: wij vragen dat de overheid bij het nemen van maatregelen, die ook kinderen en jongeren aanbelangen, rekening houdt met wat zij minimaal nodig hebben en maximaal aankunnen.